در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ی» را میخوانید. همچون یا بخور یا به فکر خوردن باش. یا رومی روم، یا زنگی زنگ. یا کوچهگردی، یا خانهداری.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ه» را میخوانید. همچون هر آتشی عاقبت خاکستر شود. هر چه از دوست رسد نیکوست. هر چه پیش آید خوش آید.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف و» را میخوانید. همچون وای به مرگی که مردهشور هم عزا بگیره. وصف العیش نصف العیش. وعدهی سر خرمن دادن.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ن» را میخوانید. همچون نادان را به از خاموشی نیست. نان به نرخ روز خوردن. نان به هم قرض دادن.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف م» را میخوانید. همچون ما را باش که از بز دنبه میخواهیم. ما که رسوای جهانیم غم عالم پشمه. مار بد بهتر بود از یار بد.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ل» را میخوانید. همچون لام تا کام صحبت نکردن. لب چشمه میروم خشکه میشه. لگد به بخت خود میزند.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف گ» را میخوانید. همچون گاهی به ادا، گاهی به اصول، گاهی به خدا، گاهی به رسول. گدا به گدا، رحمت به خدا.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ک» را میخوانید. همچون کار از محکمکاری عیب نمیکند. کار دست خود یا کسی دادن. کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد.
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ق» را میخوانید. قاپ کسی را دزدیدن. قاشق ندارد که آش بخورد. قسم روباه را باور کنیم یا دم خروس را؟
در این بخش از مجلهی اینترنتی روز تازه، برگزیدهای از ضربالمثلهای فارسی با «حرف ف» را میخوانید. همچون فتیله را از گوش در آوردن. فراموشی هم نعمتی است. فکر نان کن، که خربزه آب است.